OPEL AMPERA EV 150 151 PK
Bouwjaar 11.2011 - 03.2015
(Auto wijzigen)

Remschijven OPEL AMPERA (R12) EV 150

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw OPEL AMPERA (R12) EV 150

Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. Gietijzer met een zekere legering, bijvoorbeeld GG20. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Last van piepen?

Als de APK verlopen is, mag je nog twee weken rijden met het ongeldige voertuig. In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Remschijven produceren is een complex werk. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage.

Goedkope remschijven OPEL AMPERA (R12)

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De prestatie van het remmen is afhankelijk van de schijf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Tijdens het remmen ontstaat wrijving en hier komt veel kracht bij vrij.

Copyright 2024 AutoOnderdelenExpert.nl - Alle rechten voorbehouden.

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.