ABS sensoren

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

APK-afkeur van ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

De werking van een ABS-sensor

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.