ABS sensoren ALFA ROMEO 145 (930_)

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1994 tot heden
76
103
Hatchback
02-1999 tot heden
77
105
Hatchback
10-1994 tot heden
66
90
Hatchback
03-1998 tot heden
114
155
Hatchback

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 145 (930_)

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

De werking van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.