ABS sensoren ALFA ROMEO 145 (930_)

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1994 tot heden
76
103
Hatchback
02-1999 tot heden
77
105
Hatchback
10-1994 tot heden
66
90
Hatchback
03-1998 tot heden
114
155
Hatchback

Een losse ABS-sensor voor op het chassis

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145 (930_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHLAND ROVERBEDFORDRENAULT. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.