brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 12-1996 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 16V T.S.

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 145 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO.

De werking van een ABS-sensor

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Bekijk ook alle alfa romeo 145 1.4 i.e. 16v t.s. abs sensoren op RemOnderdelen.nl