brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 90PK
Bouwjaar 07-1994 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.4 i.e.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 145 1.4 i.e.

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

De werking van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Bekijk ook alle alfa romeo 145 1.4 i.e. abs sensoren op RemOnderdelen.nl