brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.6 i.e. 103PK
Bouwjaar 10-1994 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.6 i.e.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

De werking van een ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 145 1.6 i.e.

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bekijk ook alle alfa romeo 145 1.6 i.e. abs sensoren op RemOnderdelen.nl