brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.7 i.e. 16V 129PK
Bouwjaar 10-1994 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.7 i.e. 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 145 1.7 i.e. 16V

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 145 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle alfa romeo 145 1.7 i.e. 16v abs sensoren op RemOnderdelen.nl