brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.8 i.e. 16V T.S. 140PK
Bouwjaar 12-1996 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.8 i.e. 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Elke ALFA ROMEO 145 1.8 i.e. 16V T.S. heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 145

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Bekijk ook alle alfa romeo 145 1.8 i.e. 16v t.s. abs sensoren op RemOnderdelen.nl