100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 1.8 i.e. 16V T.S. 140 PK
Bouwjaar 12.1996 - 12.1998

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 (930_) 1.8 i.e. 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 145 (930_) 1.8 i.e. 16V T.S.

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via overboeking, MisterCash en PayPal Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145 (930_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAPONTIACPORSCHEALFA ROMEO. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.