brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.9 TD 90PK
Bouwjaar 10-1994 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.9 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 145
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30473
Op voorraad, morgen in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 1055 mm
58% KORTING
27,42
43,32
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

De werking van een ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

ABS-sensoren in het wiellager

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 145 1.9 TD

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Bekijk ook alle alfa romeo 145 1.9 td abs sensoren op RemOnderdelen.nl