brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 2.0 16V 155PK
Bouwjaar 03-1998 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 2.0 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 145
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30473
Op voorraad, morgen in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 1055 mm
58% KORTING
27,42
43,32
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

De werking van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 145 2.0 16V past. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

ABS-sensoren in het wiellager

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 145

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO.

Bekijk ook alle alfa romeo 145 2.0 16v abs sensoren op RemOnderdelen.nl