brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 2.0 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 145
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30473
Op voorraad, morgen in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 1055 mm
58% KORTING
27,42
43,32
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 145 2.0 16V T.S. dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 145

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Bekijk ook alle alfa romeo 145 2.0 16v t.s. abs sensoren op RemOnderdelen.nl