100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 2.0 16V T.S. 150 PK
Bouwjaar 10.1995 - 01.2001

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 (930_) 2.0 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145 (930_) 2.0 16V T.S., neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 145 (930_) past. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Brembo

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLINCOLNFORDTOYOTA. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.