brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 11-1996 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 146
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30473
Op voorraad, morgen in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 1055 mm
58% KORTING
27,42
43,32
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

De werking van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 16V T.S. komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 146, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Bekijk ook alle alfa romeo 146 1.4 i.e. 16v t.s. abs sensoren op RemOnderdelen.nl