100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 16V T.S. 103 PK
Bouwjaar 11.1996 - 01.2001

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke ALFA ROMEO 146 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S. heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146 (930_)

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERTOYOTASAABKIAOLDSMOBILE. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.