brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 90PK
Bouwjaar 12-1994 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.4 i.e.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. komen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

De werking van een ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bekijk ook alle alfa romeo 146 1.4 i.e. abs sensoren op RemOnderdelen.nl