100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 1.6 16V T.S. 112 PK
Bouwjaar 09.1997 - 12.2000

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 (930_) 1.6 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 146 (930_) 1.6 16V T.S. dealer of de onderdelen passen op uw auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146 (930_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERSSANGYONGIVECODACIAPORSCHELOTUS. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.