brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 1.6 i.e. 16V T.S. 120PK
Bouwjaar 11-1996 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.6 i.e. 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 146
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30473
Op voorraad, morgen in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 1055 mm
58% KORTING
27,42
43,32
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 146 1.6 i.e. 16V T.S..

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Bekijk ook alle alfa romeo 146 1.6 i.e. 16v t.s. abs sensoren op RemOnderdelen.nl