brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 1.7 i.e. 16V 129PK
Bouwjaar 12-1994 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.7 i.e. 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 146 1.7 i.e. 16V past. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

De werking van een ABS-sensor

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Bekijk ook alle alfa romeo 146 1.7 i.e. 16v abs sensoren op RemOnderdelen.nl