100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 1.7 i.e. 16V 129 PK
Bouwjaar 12.1994 - 12.1996

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 (930_) 1.7 i.e. 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146 (930_) 1.7 i.e. 16V

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 146 (930_) komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIALFA ROMEOHONDALDVDAEWOOROVER. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via Creditcard, PayPal en overboeking Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.