brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 1.8 i.e. 16V T.S. 144PK
Bouwjaar 03-1998 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.8 i.e. 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

De werking van een ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

ABS-sensoren in het wiellager

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146 1.8 i.e. 16V T.S.

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 146 komen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO.

Bekijk ook alle alfa romeo 146 1.8 i.e. 16v t.s. abs sensoren op RemOnderdelen.nl