brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 1.9 JTD 105PK
Bouwjaar 02-1999 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.9 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

De werking van een ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

ABS-sensoren in het wiellager

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 146 1.9 JTD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Bekijk ook alle alfa romeo 146 1.9 jtd abs sensoren op RemOnderdelen.nl