brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 1.9 TD 90PK
Bouwjaar 12-1994 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.9 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 146
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30473
Op voorraad, morgen in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 1055 mm
58% KORTING
27,42
43,32
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 146 1.9 TD komen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS en Zimmermann Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Bekijk ook alle alfa romeo 146 1.9 td abs sensoren op RemOnderdelen.nl