100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 1.9 TD 90 PK
Bouwjaar 12.1994 - 02.1999

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 (930_) 1.9 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 146 (930_) 1.9 TD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOISUZULOTUSIVECO.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146 (930_)

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.