100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 2.0 16V 155 PK
Bouwjaar 03.1997 - 10.2001

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 146 (930_). Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.