brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 2.0 16V T.S.

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 146
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30473
Op voorraad, morgen in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 1055 mm
58% KORTING
27,42
43,32
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

ABS-sensoren in het wiellager

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Elke ALFA ROMEO 146 2.0 16V T.S. heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 146

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

De werking van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Bekijk ook alle alfa romeo 146 2.0 16v t.s. abs sensoren op RemOnderdelen.nl