100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 1.6 LPG 105PK
Bouwjaar 01.2009 - 03.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 (937_) 1.6 LPG

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDMGAUDI. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 147 (937_) 1.6 LPG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147 (937_)

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.