brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.6 LPG 105PK
Bouwjaar 01-2009 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.6 LPG

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

De werking van een ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 147 1.6 LPG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Bekijk ook alle alfa romeo 147 1.6 lpg abs sensoren op RemOnderdelen.nl