brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V 126PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 147 komen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

De werking van een ABS-sensor

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Bekijk ook alle alfa romeo 147 1.9 jtd 16v abs sensoren op RemOnderdelen.nl