brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V 136PK
Bouwjaar 10-2004 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V past. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 147 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS-sensoren in het wiellager

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Bekijk ook alle alfa romeo 147 1.9 jtd 16v abs sensoren op RemOnderdelen.nl