100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V 136 PK
Bouwjaar 10.2004 - 03.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTD 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTD 16V

Elke ALFA ROMEO 147 (937_) heeft een eigen VIN-nummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.