brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTD 115PK
Bouwjaar 04-2001 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 147 (937_)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30551
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
lengte: 1920,0 mm
gewicht : 0,18 kg
58% KORTING
33,73
53,30
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARICITROENPEUGEOT. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTD heeft een eigen VIN-nummer.

Een losse ABS-sensor voor op het chassis

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 147 (937_) uitlezen

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.