brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 101PK
Bouwjaar 06-2003 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.9 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTD

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

De werking van een ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 147 komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Bekijk ook alle alfa romeo 147 1.9 jtd abs sensoren op RemOnderdelen.nl