100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 16V 150 PK
Bouwjaar 09.2004 - 03.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTDM 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTDM 16V, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENDACIACADILLACVAUXHALLDAEWOO. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 147 (937_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.