brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 16V 150PK
Bouwjaar 09-2004 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 16V

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 147 past. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bekijk ook alle alfa romeo 147 1.9 jtdm 16v abs sensoren op RemOnderdelen.nl