100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 8V 120 PK
Bouwjaar 07.2005 - 03.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTDM 8V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTDM 8V komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147 (937_)

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.