brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 115PK
Bouwjaar 10-2004 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 147 komen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Bekijk ook alle alfa romeo 147 1.9 jtdm abs sensoren op RemOnderdelen.nl