brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 3.2 GTA 250PK
Bouwjaar 02-2003 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 3.2 GTA

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147 3.2 GTA

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 147 komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

De werking van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle alfa romeo 147 3.2 gta abs sensoren op RemOnderdelen.nl