100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 3.2 GTA 250 PK
Bouwjaar 02.2003 - 03.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 (937_) 3.2 GTA

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147 (937_) 3.2 GTA

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 147 (937_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLEROLDSMOBILEDAEWOOPONTIACNISSAN. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.