brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 3.2 GTA 260PK
Bouwjaar 08-2008 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 3.2 GTA

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 147 3.2 GTA

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 147, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Bekijk ook alle alfa romeo 147 3.2 gta abs sensoren op RemOnderdelen.nl