brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 126PK
Bouwjaar 11-2003 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

De werking van een ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Elke ALFA ROMEO 156 1.9 JTD heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 156

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Bekijk ook alle alfa romeo 156 1.9 jtd abs sensoren op RemOnderdelen.nl