brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 110PK
Bouwjaar 10-2000 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30567
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 870 mm
58% KORTING
80,02
126,43
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Gietijzer komt minder veel voor als component.

De werking van een ABS-sensor

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 past. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Bekijk ook alle alfa romeo 156 1.9 jtd abs sensoren op RemOnderdelen.nl