100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 115PK
Bouwjaar 05.2001 - 09.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 (932_) 1.9 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 156 (932_) 1.9 JTD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 156 (932_)

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.