brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 105PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30567
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 870 mm
58% KORTING
80,02
126,43
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 156 komen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

ABS-sensoren in het wiellager

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

De werking van een ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Bekijk ook alle alfa romeo 156 1.9 jtd abs sensoren op RemOnderdelen.nl