brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK 155PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30567
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 870 mm
58% KORTING
80,02
126,43
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 156. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Bekijk ook alle alfa romeo 156 2.0 16v t.spark abs sensoren op RemOnderdelen.nl