brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK 150PK
Bouwjaar 10-2000 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30567
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 870 mm
58% KORTING
80,02
126,43
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK komen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 156

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Bekijk ook alle alfa romeo 156 2.0 16v t.spark abs sensoren op RemOnderdelen.nl