100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.4 JTD 175 PK
Bouwjaar 10.2003 - 09.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 (932_) 2.4 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30647
Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!.
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen zonder ESP
Lengte: 1460 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,08 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
58% Korting
22,86
54,42
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

APK-afkeur van ABS-sensor

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 156 (932_) 2.4 JTD

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 156 (932_) komen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.