brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD 136PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 2.4 JTD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30567
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 870 mm
58% KORTING
80,02
126,43
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 156 2.4 JTD

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 156 komen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Bekijk ook alle alfa romeo 156 2.4 jtd abs sensoren op RemOnderdelen.nl