brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V 190PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30567
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 870 mm
58% KORTING
80,02
126,43
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 156, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

De werking van een ABS-sensor

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Bekijk ook alle alfa romeo 156 2.5 v6 24v abs sensoren op RemOnderdelen.nl