100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 1.8 MPI 140 PK
Bouwjaar 06.2005 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 (939_) 1.8 MPI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31835
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
tot bouwjaar: 09.08
Lengte: 950 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
65% Korting
24,45
69,87
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 159 (939_) 1.8 MPI

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 159 (939_) past. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERSKODAISUZU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.