100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V 120 PK
Bouwjaar 09.2005 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31835
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
tot bouwjaar: 09.08
Lengte: 950 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
65% Korting
25,06
71,60
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 159 (939_) past.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUMAZDASAABFORDSUZUKI.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.