100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 2.0 JTDM 163 PK
Bouwjaar 05.2009 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 (939_) 2.0 JTDM

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 159 (939_) 2.0 JTDM

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOLAMBORGHINISUZUKICHRYSLER. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 159 (939_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Lucas, ATE en Zimmermann

APK-afkeur van ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.