100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 2.2 JTS 185 PK
Bouwjaar 09.2005 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 (939_) 2.2 JTS

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31835
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
tot bouwjaar: 09.08
Lengte: 950 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
65% Korting
32,86
93,90
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 159 (939_) 2.2 JTS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 159 (939_)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

APK-afkeur van ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.