100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 1.8 TBi 200 PK
Bouwjaar 07.2009 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 1.8 TBi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 1.8 TBi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.