100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 1.9 JTDM 16V 136 PK
Bouwjaar 03.2006 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 1.9 JTDM 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31835
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
tot bouwjaar: 09.08
Lengte: 950 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
65% Korting
24,45
69,87
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 1.9 JTDM 16V

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) past.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via AfterPay en Creditcard Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.