100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 1.9 JTS 160 PK
Bouwjaar 03.2006 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 1.9 JTS

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31835
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!.
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
tot bouwjaar: 09.08
Lengte: 950 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
65% Korting
23,18
66,24
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 1.9 JTS komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_). Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

APK-afkeur van ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOCHRYSLERSEAT.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.