100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.2 JTS 185 PK
Bouwjaar 03.2006 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 2.2 JTS

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31384
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
vanaf bouwjaar: 10.08
Lengte: 910 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,09 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
28,00
70,00
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 2.2 JTS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELISUZUDAF. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.