100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.4 JTDM 210PK
Bouwjaar 05.2007 - 12.2012

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 2.4 JTDM

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31835
Levertijd 2-3 dagen
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
tot bouwjaar: 09.08
Lengte: 950 mm
Gewicht: 0,15 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
44% Korting
19,34
34,53
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 2.4 JTDM

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATPORSCHECHEVROLETVOLVO. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.