100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 164 2.0 143PK
Bouwjaar 11-1987 - 10-1992

ABS sensoren ALFA ROMEO 164 (164_) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw ALFA ROMEO 164 (164_) 2.0

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 164 (164_). Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.